Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve vazno u sportu,u svemu su spanci dominantni,u svakom sportu ali brate mentalitet imaju nema ga niko.
Kao naši. Skromni a puni elana. Mladi. Šteta je u Zenicu na trening, jer su diskoteke u Sarajevu.
Isto kao i kod nas ne mozemo se mjeriti ni sa kim za 20 godina mozda i više,samo čuješ neki savez ugasen kao i sa savezom košarkaškim a i odbojka i rukomet nisu daleko od toga jer državu boli briga za sport to je hebena činjenica
na stranu svi klubovi, ali Barcelona i Real su dva kluba od kojih bi svaki igrac sanjao da igra, toliko o spanskom bar nogometu, da ne govorimo o ostalim sportovima
kolko para toliko muzike
Rade dobar si, samo sredina te malo vuče na dole.
Mi kao narod ne planiramo nista...kada bi nama rekao ulozi sad za 30 g. ces vidjeti rezultate...ejs moze li to sta za mjesec dana.
Ništa u životu nema slučajno niti se može desiti slučajno osim neke elementarne nepogode pa ako se dobro pripremiš i za slučajnosti bolje ćeš proći! Mi smo temelje Države uz alijinu saglasnost postavili u Daytonu 1995. godine i postavili oca a zatim sina da to implementiraju i kao što vidimo od Države ostadoše samo dugmići!
Titula Broj 4 ,za Spaniju
Nije on nista objasnio. Spomenu je odluku od prije 30 godina, a o njenom sadrzaju nije rekao ni rijec. Mora da nije znao spanjolski.
Kod nas ako zna hodati na nogama, odmah preko veze i preko stranke traže da se u Avazu objavi članak o nevjerovatnom talentu i sutra opet preko veze u prvih 11, a ne zna na koju stranu napada njegov tim i još ga komentator hvali ko boga i prognozira karijeru 10x bolju od Pelea, primitivna BIH nula teška
Tajna je u sijesti!
Hahaha pa WNBA ja više interesantnija od ovog nogometa.
Da a ovi nasi politicari misle da ce 300 godina zivit ,biologija ce vas dokrajciti svakako
SDA je izuzetno mnogo ulagala u sport, kulturu, autoputeve .... svake godine dobijemo 3,62km autoputa u prodjeku. Njih nisu interesovali stanovi, vile, luks automobili, egzo destinacije, tozla, tenderi. Čak i elektroprivreda, rudnici i zemljište - med i mlijeko.
Pa sta je ovo ovako malo komentara ?! Gdke su ovi nasi anonimni strucnjaci za sve i svasta, sa šišom u ruci?
Naslov kaze objasnio covjek.. I procitas citav clanak nista nije objasnjeno osim eto da su donijeli nekakav zakon o sportu. Sve zemlje to donose. Objasnjenje bi bilo zasto u spaniji je to uspjelo, a drugdje ne.
Zato što su fakat donijeli i sproveli taj zakon, nije osto samo mrtvo slovo na papiru. Uz višedecenijsko ulaganje i dobre rezultate, dobijaš nove generacije uspješnih sportista. Imaju tradiciju i jake škole u fudbalu, košarci, rukometu, vaterpolu itd.