Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Borac. Samo, nije mi jasno, s obzirom da kvalitet ocigledno postoji, cemu onoliko siljenje u domacoj ligi ?
Šta je "siljenje"? Sasvim je normalna stvar da će klub koji se fokusirao na evropsko takmičenje beležiti lošije rezultate u domaćim takmičenjima u nekim periodima. Borac je zabeležio remi i pobedu u gostima, račun će da eksplodira od silnih miliona, to je važno, svaka čast.
Mogli bi i iz Real Madrida sa Koševa da se jave i čestitaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Al zato domoljubi Zeljo I Sarajevo nalaze menadzere kod kojih su talovi nazobilazni. Samo tako ,sto dublje tonte.
"Kad god neko počne da mi priča o patriotizmu - ja se odmah panično hvatam za džep da proverim da li mi je novčanik još uvek tu."
Kakve veze sad ima Zeljo i FKS sa ovim, sta kao Borac je uspjesniji? Pa da je evo napr Zeljo imao sujdjenje ko Borac prosle sezone i sezona i oni bi bili prvaci. Onda kad znas da ces ogromne dobit pare od Evrope dovela bi se bolesna pojacanja, zamisli Santos, Ljaljic itd i onda bi imali iste, a vjerovatno i bolje rezultate u Evropi... slazem se da se ne radi kako treba trenutno ali praviti od Borca kao da oni nesto rade, smijesno...da rade ne bi im bio prazan stadion.
Ovo je plasman samo za ovu trenutnu sezonu, dok u ukupnom poretku smo 38. Najbolji plasman koji smo imali u ukupnom poretku je bio 2011. kada smo bili 29.
siljenje u domaćoj ligi rade Bošnjaci i novinari koji analiziraju svaku situaciju Borca i Zrinjskog a ostale uopće ne primjećuju
cestitke...
Na uefinoj stranici stojimo na 38 mjestu, na wikipediji isto na 38 mjestu znaci pisete DEZINFORMACIJE. S druge strane ako bismo kojim cudom bili 32 to bi nasim klubovima donijelo mjesto u kvalifikacijama za evropa ligu. Znaci imali bi po 1 predstavnika u ligi prvaka i evropa ligi i 2 u konferenciji. AMATERSKI NOVINARCICI !!!
I najbolji plasman lige smo imali 2013 godine kada smo bili na 29. mjestu
hvala Borcu što nas promoviše u najboljem svjetlu u ime svih muslimana širom svijeta
To ti kažem. I to na ćirilici. To je ono to na žutim tablama iarate...
Klub ima kvalitet ali brate i.pomoc saveza maksimalno. Za istrage definitivno uzimaju se pare i na kladionici Dodo je to.
Moram priznati da ovo tipa stimaju im radi vice i saveza nema uporista jer ljudi pobjedjuju klubove iz evrope, dakle imaju kvalitet. To sto je nama svako kriv osim nas samih je druga stvar.
Zahvalite se Borcu i Banja Luci. Da se pita Sarajevo, BIH nogomet ne bi ni vidio Europe.
Na domacoj utakmici u ovom takmicenju 3-4000 gledalaca...vise Čeliku dodje u prvoj ligi FBiH...oni vole samo Zvezdu i partizan i to je....čestitam Borcu na uspjehu
čhetaljii
Često čujemo kako je RS pred finansijskim kolapsom. Ali gledajuci rezultate u sportu, izgleda da je RS uređeniji dio države, Igokea već godinama najozbiljniji košarkaški klub, evo sada i Borac u fudbalu.
I ti nikako da skontas zasto je to tako? Pa Dodik jer "oprastao" dug Borcu da ga vrati iz druge lige, gurao Igokeu godinama i bio im na svakoj tekmi. Cijeli manji entitet gura dva kluba, dok kod nas cak ni u kantonu ne mozes dobiti podrsku kako treba, a ne na nivou entiteta ili drzave.
Sarajevo je grad sa 400k stanovnika a ima dva kluba sa 10k navijaca u prosjeku, to nemaju ni gradovi sa milionskim stanovnistvom. Ali da na federalnom nivou novac ode samo u ta dva kluba bilo bi kukanje iz Tuzle, Zenice itd kao i obicno, u RS toga nema, Borac i Igokea ispred svih drugih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo za Borca najbolji promotori države BiH..navijamo za prolaz !
Otkud Crna Gora ovako visoko?
Ma kamo srece da smo na 48 mjestu,bolje nego da nam ovi nabijaju koeficijent. Koga predstavljaju,vidi se po navijanju i skandiranju sa domacih utakmica. A nijednom se nisu ogradili od toga. Zato ih ne gledam,ne navijam za njih i zelim im potop u svakoj sljedecoj utakmici
Amin
Najmoćnij je komentar ovoga da je Zeljo imao sudenje kao Borac lani bio bi prvak... Nisam fun Borca ali smiješno rekoše navijaci kluba koji je na jedvite jade ostao u ligi uz pomoć tih istih sudija i saveza...Ja bi bar šutio i poklopio se ušima