Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi viču namješta im se u Premijer ligi, brt ko im namješta u Europi da pobijede APOEL? Nama Bošnjacima je svak kriv osim nas samih smotanih. Kako nas nije sramota da prvo Zrinjski se ostvari u Europi pa onda Borac, a dva kluba iz mnogo većeg grada Sarajeva ne mogu ništa?
Da cestitke Borcu za Evropu. Ovo je super rezultat. Mada opet zaboravis neke stvari. Zrinjski izgubi od Slovana i od Laska pa igra grupe. Borac izgubi od Paok i Ferencvaros pa igra grupe. Zeljo ispada od Plsen pa ispao je odmah skroz. Sarajevo izgubi od Brest i Celtic, pa ne igra grupe. Jeli razumijes? Ovaj novi format daje ti 2 sanse, da i ako ispadas 2 puta, da opet mozes igrati grupe. To prije nije bilo. To je jako bitna stvar, ako napadas sarajevske Klubove,
Režimski klub....Dodik kupi pare
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
jel ovo vico sredio
VICINI KEROVI!!!!
Jeste, tako sto su na vicino mesetarenje bili prvak a samo se sa te pozicije i nekako moze do grupnog stadija takmicenja!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koga ljubomorni i uvjek napaćeni od sviju dobiše u Evropi igrate sa tri puta lošijim ekipama i redovito ispadate a Borac i Zrinjski su igrali ravnopravno sa bar tri puta jačim ekipama nego vi
Celtic, Newcastle, Gladbach, Plzen, Ferencvaros lošije ekipe? I GOŠK bi igrao grupe kad bi titulu osvojili.
Besiktas ,Genk,Dinamo Kijev kad je bio na vrhuncu moci,Atalanta na vrhuncu moci...nemozes porediti playoff lige prva i Europa Lige sa trecim takmicenjem u Evropi....Znaci i to nije bilo prije 50-70 godina kad smo igrali sa Man Utd,Hamburgom itd....pricam u zadnjih 10 godina,a da ne pricam da je Sarajevo i Zeljo svake godine haman prvu postavu prodalo za sicu
Ovo je Vico nastelio. Bravo za Borac. Sarajevo i Zeljo mogu mozda protiv Igmana iz Konjica igrati, inace nasa dva "najveca" kluba.
Jel istina to da će Borac da kupi Koševo i umesto stadiona napravi veliki parking?
To je zapravo i cilj snsd-ovg projekta zvani bojac!
To je zapravo i cilj snsd-ovg projekta zvani bojac!
30 godina Džumhur , Sarajevo i Željo nisu sposobni pretkolo proći....
Novi format? Nije ni meni drag Borac ali vi uvijek imate neki izgovor kad ste vi igrali bilo je nemoguće ući u prvenstvu Vico gura a jedino istina da ste vi šaša kako god ušli borac dobio Apoel na kipru sa PAO igrao 1-1 Zrinjski i to kako dobio Alkmar nerjeseno sa Aston Villa koja je sada prva u LP bez poraza a vi ispadate u prvom pretkolu od evropskih patuljaka vi samo brukate
Banjalucanima se moze samo cestitat i pozelit da u europi sto dalje doguraju. Dabogda svi nasi klubovi pratili primjer Borca. Sudije, Vice i te p materine ostavite iza sebe i fokusirajte se na sebe i svoj napredak.
Bravo. Sve je drugi kriv kad ne ide. A kad je Jajajevo dobilo koronasku titulu za zelenim stolom niko se nije bunio.
Bravo Borac! Ode 5 milijuna eura u Banja luku, tj. entitet RS. XD
a dodo samo danas bar 10mil otuđio od bih i rs
bravo borče ponosu bosanski
Ma Borac ima dobru ekipu, šteta što im realno sude tendenciozno jer stvarno mislim da nema potrebe za tim, a i malo se doda... :):
A ja mastam kad ce moj Čelik uci u prvu haha
I Celik ce uci kad najbolji Zenicani budu radili za interes kluba i kad im grad Sarajevo ne bude izgovor za ne rad, isto je i sa Jajajevom i Zeljom, kad prestanu traziti izgovore u Vici i Mici bice im bolje.
Dok je Vice i sudija ja im ne mogu čestitat
Borac za dan zaradio više od klmplet privrede pe cea za godinu.
Hoćel Sarajevo il Željo kad zaigrat u Evropi?? Kažel šta ko?
kad su igrali, borac bio u nizoj ligi