Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa opet vi iz Veleza sjedite i sastancite s Vicom...
Kazlagic igrac utakmice
Klix pi..e napisite malo o sudjenju, o faulovima na puhanje vjetra, o drugom golu iz ofsajda i o nedosudjenim penalima, zuti jedan dao borcevim igracima a trebali 6 ili 7 dobit... I vi ste istrazivacki novinari i najbolji portal u drzavi... Ljigavci!!!
Zašto navijači Veleža za svaki poraz krive sudije. Istupite brate iz lige, ili skontajte da ste loša ekipa. Kao da oni gledaju neku svoju ligu. Velež očajan. Vico lopove
Velez je trebao pobijediti 2:1 , drugu gol Borca je iz ofsajda. Velezu je trebao biti dosudjen penal malo prije sto je brandao dobio zuti za simulaciju i penal ovaj zadnjim kad su rukom izbacili loptu, uz to da je svaki napad Veleza presjecan i prekinut, nevjerovatnih 6 slobodnih udaraca za redom je imao borac u 12 metara od gola .Nemam pojma zasto ovo Velezu rade sudije , nemoze se protiv Saveza ako je to njihov neki cilj.
Cim laktasenko padne sve pohapsit u fudbalskom savezu
Sport je možda naša šansa da vide ljudi da ima Bosne!
Sramotno suđenje, da sam ja predsjednik saveza kazne bi dodijelio svakom sudiji koji namjesta! Nije samo njemu.
Kada igrači dođu na stadion i u sredinu gdje su na tribinama divljaci sa transparentima podrške ubijanju , klanju , osuđenim ratnim zločincima , genocidu i agresorima , normalno je da ne mogu igrati punim kapacitetom i kako treba.Ovom primitivizmu i divljaštvu se mora stati u kraj.
NE IDE SE VIŠE U EVROPU SA RUSKOM ZASTAVOM.TO JE SADA OUT.TO NOSE SAMO PAPCI I AGRESORI.SLAVA UKRAJINI!!🇺🇦
Velez opet masi nemoguce. Golman taraba. Znaci poraz neminovan. Borac standardno dobar kuci.
Đe Pilav, prodana dusa, Bosnjo bi za interes mater prodo, Sipa bi trebala da radi
Borac može biti i prvi ali sa ovakvim navijačima nek zaboravi na "pohod ka europi"
Sa takvim transparentima sa tribina nije put za evropu.
Ćelava nakaza iz Cazina, ne dočekao zore!
Rat savezu nista drugo ne dolazi u obzir !!!
Vico kaže borac i ove godina šampion. On i se pita vidiš da sve korumpirane sudije sude njegove utakmice.
sta ovo na kraju bi vico i cazinski ljepotanu? stidite se imbecili