Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je reć nije penal bio još za Borac?
Gigara maskiran dosudio 2 crvena.
Gigoviću, fališ...
ojjjjjj gde ste bre giga , valjicu i ostali ojjjjj dolazite
Zanimljivo da je među najčitanijim vijestima na klixu Srebrenica pri dnu liste?!
Otkad je 1:0 velika prednost?
Dobar Gigovic
Jel Gigovic sudio
E cuj VELIKU prednost...
Cekajte revanš. Za ocekivati je da vam tamo pjevaju PC je srce BiH, i da vam uvale 4-5 komada u lijepom ambijentu, pravom stadionu. Ipak Albanie postaje fudbalska velesila.
Zaboravih posteno sudjenje i tamo...
Kakvom stadionu, bolje je naše ruglo ovo 50 puta.
Ne postoji dan da se barem 20 X ne spomene kosovo. Dokumentarna emisija, filmovi, vjesti, soprt itd.
"Kosovo" je teritorijalno dio Srbije. Dokaz su svi ti manastiri, crkve koji su napravljeni još prije oktrivanja jedne Amerike. Ako mislite da je mit ili laž imate Unesco koji je zaštitio isti. Formiranjem države Kosovo u kojoj su Albanski narodi dominantniji i gdje 99% stvari napravljeno u korist Albanaca nije održiv. Meni je žao dole naroda koje god bio nacionalnosti iskreno.
1:0 , velika prednost
Ima fino da se ponašaju kada odu tamo i lijepo da predstavljaju domovinu Bosnu I Hercegovinu
nas Bosnjacki klub
Po kojoj logici? Interesantno nisam poznavao ni jednog Bošnjaka do famoznog popisa na kojem su date instrukcije da se muslimani BIH izjašnjavaju kao Bošnjaci. Inače rođen sam u BL i živim ovdje i dan danas ne navijam za Borac ali taj klub pripada Banjalučanima i još ponekom simpatizeru koji nije iz Banja Luke. https://balkans.aljazeera.net/news/balkan/2012/11/12/rijaset-iz-bih-dao-upute-bosnjacima-za-popis
DaBogda se ugasili veceras do ponoci
Bravo Bosno i Hercegovino
Borac je za Velez plafon
Kao ja za tvoju m..u hehe
Katalinski@ Moram ovako odgovoriti,ne ide drugačije To što ne idem na utakmice je moj neki način protesta,a išao sam,Tušanj je bio moje stalno mjesto!! 0 0 Prijavi Odgovori Belajboj prije 1 sekund Pratim prvenstvo Južnog Velsa u bilijaru
Bravo Bosanci