Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upamecano je zaslužio ove godine.
Najveća sramota zlatne lopte ikad će biti ako Vini osvoji.
Pa jel se daje Zlatna lopta za ljudske ili igracke kvalitete. Vini je prgav igrac, provokator, ne vole ga ni navijaci Reala, ali je svojim dostignucima i trofejima ispred Rodrija, cinjenice.
koja tuzna lista, nakon imena poput henrya, messija, ronalda lewe i ostalih velicina dosli smo da ljudi sa 5 golova u sezoni budu u top10
Da nema Lautara Martineza u prvih 10 ni na jednoj listi , a čovjek je možda pa i najviše zaslužio za prošlu godinu osvojiti zlatnu loptu je apsolutni kriminal.
Gubičar osvaja ,Real Madrid ima najjači lobi na svijetu,da Messija nije bilo oni bi osvajali svake godine. To je najkorumpiraniji klub na svijetu.
A ako ne osvoji,hoces obda plakati sto nije osvojio,jer nisi bio u pravu. Real je po broju zlatnih lopti u vrhu ponajvise zahvaljuxi Ronaldu,inace nebi bili ni u top 5
ide manki
Carvajal zaslužuje top 7