Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki dan sam ostao dužan odgovor,BVB ima 175 000 članova,(17 maj 2023)a ne 22 000 kao što jedan simpatizer Bayerna izjavi!!
Koji je gušt gledati Dortmund kako uzima salataru,a oni pedero-lobisti iz bavarske sisaju veslo hehe
Sretno Borusiji da konacno osvoje titulu jer ove sezone igraju prekrasan napadacki nogomet i milina ih je gledati
Kakva ce to utakmica biti, cijela Nordrhein-Westfalija će da gori. S jedne strane igra Köln a s druge Dortmund...a i jedni i drugi da se ućutka Bayern haha živa ludnica
E upravo se zato osvajanje trofeja Bindeslige može komontno nazvati 'ućutkivanje' jer su 10 dugih godina, a koje su postale dosadne, bili šampioni.
Bayern udario u glavu svima, u ligi sampiona o bodova a u domacem prvenstvu uvijek prvi,naprijed borusija.
echte liebe bvb
ajde da skinemo Bayern sa trona, dosta ih više
Još kad bi novinari prestali više nazivati ovaj klub Milioneri....pa ljudi danas postoji google i sve se može provjeriti i istražiti. Ovaj izraz ne postoji nigdje u Njemačkoj.
AJMO BVB SRUSITE BAYERN VISE!!!