Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kustosija- dakle ide kod menadzera andy bare. To je njegov klub.
Da, isto je Bara napravio sa senegalcem Fayeom, iz Dinama u Kustosiju pa u Barcu za 1,5 mil(nesluzbeno se brata cifrom do 5 mil) i poslije godinu dana u Barci, 0 minuta, 0 golova(igrao u omladinskom pogonu) za 15 miliona ga uvale Portu uz otkupnu klauzulu, pazi sad, 400 miliona ..svaka cast Andyu, pravi covjek lovu od blata..
Dodji mali i ti za Bosnu, kod nas nema plata ispod 3 tisuce eura, o benificijama da ne govorimo. Eno i Mamic, Rimac, svi se vracaju, slaba je Hrvatska za nas ;)
Hercegovina je čudo
Decko u pravim si rukama, jos samo da te zdravlje posluzi ako Bog da, a onda ce iz Dinama svim silama da te vrate nazad...a onda se sjetite ovog poteza..
Vodi dijete u inostranstvo sto prije.
A oni svi zive od malog. Sto stari i stara sta ne rade bez obzira gdje mali igrao i zive u stanu od 1700 eura. Mogu misliti kakav je to stan. Toliko ambasadori placaju stanove.
Interesantan aspekat, od sve frke nekako zanemaren.
zato što je dijete veliki projekat od svoje 10 godine i sve se okrenulo prema njemu
Svakim potezom nova uprava urušava Dinamo. Ovako čudo imati u klubu i dati mu mrvice mogu samo ljudi sa lošim namjerama
bbb sme... Najveće
bbb sme... Najveće
Dovesi ga u Zelju ili Sarajevo
Da je cudo otisao bi u ligu 5 do sada
Andy Bara zna posao! Iz Kustosije je u Barcelonu prodao Senegalca za 1 milion, koji je prije 2-3 dana otisao u Porto za 15 miliona. Kad je prodao Senegalca, onda ce i Brazilca
Milion? Malo si se prevario. Ugovor će na kraju biti oko 5 miliona. Andy Bara je veliki maher, nema mu ravna. Ovaj mali će igrati za Hrvatsku i nema teorije da će ga Andy pustiti ispod 15 milja. Ovo sad je samo zagrijavanje priče
Da je čudo došli bi po njega...
Doduse , u Brazilu su garant sampanjcem se kupali
Belinho novi hrvatski igrač za par godina
Šta kalav je to stan? Brazilci prave djecu, hoće velike familije, što je sasvim prirodna stvar, a ne vodati cuke po parkovima.
Mali je čudo od tehnike a ostalo prosjek dinamo izgurava baru i njegove igrače i ništa tu nije čudno