Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super nek mu je sretno i hairli
3 tekme prosle godine, STRAAAAAH
A Zeljo valja lovu dat privatniku za teretanu, za veseraj, za print, ta stampanje karata, koordinatoru 4000 km...pravi familijarni klub gdje vrte lovu dobijenu od drzave a omladinska skola sluzi za sinovce bivsih fudbalera i coanove uze skupstine..
osjeti se strah i kompleks sa druge strane. ON JE VIDLJIV PO KOMENTARIMA
Hahahaha,sta je vama u glavi,hahahaa
Mi smo prošli sa Penarandom i Viverosom ono što vi tek sad trebate da prođete. Pena je ozbiljno ime u svijetu nogometa još bio, a vidi šta nam je donio. Ništa. Sa srećom vam sa ovim, ali da se ne zamajavamo, nemamo mi nikakve komplekse, mi tek sad imamo mnogo dobru ekipu. A vi je tek gradite.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobrodosao
Divi ga ko da je s Gorice
ovaj bucko fudbaler hahaha
Neka je vama sretno sa njim ali nešto nisam uvjeren..A za ove iz FC Plačko što su likova li jučer i nasmijavali široke narodne mase jučer da su najveći klub u BiH mozda bi trebalo po rejtingu ali u praksi... Navijač sam Zrinjskog ali i prije rata je Velez igrao ljepše od vas i tada su vam poklonili titulu a Zeljo bio u polufinalu u Evropi protiv Videotona a vi? A o sada da ne govorim trece mjesto vam je uspjeh a ispadate od evropskih anonimusa dok drugi još i ne počnu sezonu
Penjerandai Viveros br 2. živi bili pa vidjeli
Ne zna jadan dje doso i sta ga ceka...
joj pitara ne znaju stace od sebe
iskreno lozite se na lika nemate pojma ko je
SAMO MARKETING RADO KO ZELJE PRAVO samo da se napuni stadion da vise raje dodje ,zmalisli klix slucajno dosao da slika
Dobrodosao u Zelju Jeisson,pokazi sta znas i donesi nam titulu
Koliko je ovome godina? Lici mi vise na menadzera nekog igraca
Ovaj je fakat previše dobar igrač za ovu ligu..Eh sad na šta će ličiti sa ovim levatinama vidjet ćemo
Sto jazavicari bacaju minuse hahahahahahahaha
kad vidi one dvije i po tribine on ce njima platit da ode
Vi nemate ni plac za stadion
Ko je ova ubleha, đe njega iskopaše? Čist primjer lošeg rada i NEdomaćinskog odnosa prema klubu, koji nas je i doveo u deceniju bez titule. Niko od njih ne bi nekog nepoznatog uveo u kuću ali bi zato takvog doveo u klub i da apsurd bude veći još ga kao takvog masno nagrade cifrom. Umjesto da su sa ovim, već dokazanim, potpisali nove dugogodišnje ugovore i tim ih vezali za klub oni sa mačkom u vreći još pare trpaju.
HOLA COMO ESTAS AMIGO, TODO BIEN?! Sto mene ne poslase lik ne zna engleski:-)