Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ti je golman igrac utakmice tu si utakmicu izgubio
ma treba ga otjerati.. gdje su sad iskusni kriticari klixa?
Prije utakmice sam bio protiv njega al me prijatno iznenadioSvaka mu čast.On nas je spasio poraza,
Nije imao los dan protiv Nizozemske nego Madjaricnemaju igrace koji bi zavrsili akcije
vidjelo se da naša repka još nije našla igru ali je na tragu. bit će ovo dobro!
Problem je sto vi od Dzeke previse ocekujete , prvo covjek igra sa 9 amatera koji ne znaju uputit ni centarsut niti izvesti outa , drugo covjeku je 39 godina , a trece i kad je bio u najboljim godinama Dzeko je kralj sesnaesterca , Dzeko nije Maradona pa cak ni tip Pukkija iz Finske i slican tip igraca da pretrci pola stadiona predribla nekoliko igraca i zabije gol. Naravno imao je i on svojih losih utakmica i promasaja praznih golova ali generalno puno ocekujete od njega.
Podstanari kolo vode, again
prodajem vjeru za kilu brasna - kojem narodu pripadam?
Admir Husarić na aparatima i respiratorima. Neces uvaliti Kenana Pirića za prvog golmana, pa makar.
Dobar bio, top. Ali je napad zakazao. Morali smo dati gol
Barbarez jos trazi pravu ekipu, ali vec se osjeti drugacija energija, treba samo imati strpljenja. Ali Dzeko ne moze vise igrati 90 minuta... 65 minuta max ili zadnjih 30, Esmir mora igrati vise ...barem cijelo prvo ili drugo poluvrijeme i jos da dodam da su Katic, Barisic i Bicakcic djelovali jako solidno ili cak dobro u obe utakmice a Vasilj je bio juce odlican.
Zato je u Nizozemskoj bio najlošiji
Bolje da su dali anketu kao mađari poslije svake utakmice ocjenjuju igrače od 1-10
Po danu pomoćni selektor u svojoj glavi,navečer pita babu cenera za pive,prosječni kljux komentator.
Bezveze anketa za samo 1 igrača, a fudbal je timska igra ! Bolje je pitanje da biramo vise igrača, koji su dobro igrali. Dzaba tom jednom najboljem, kad ne moze bez drugih. Jedino golman. Svi ostali dobijaju lopte od drugih i dodaju drugima.
Reprezentacija s 23% i nebitna van 23%
hahah vi van 23% niste ni podstanari :))
Podstanar iz 6,75% trokutnjaka Čapljina -Posušje-Prozor...
Rekao sam jučer, da će to biti utakmica 50/50 moglo je otiši na bilo koju stranu. Ali eto završilo je neriješeno, bitno vam je upisati bodove. Sretno susjedi.