Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina istina je da nam ne valja vezni red!!!! Ko se razumije u fudbal to zna, jer nit znaju pomoci odbrani nit znaju iznijeti loptu, nit uposliti napadace a zadrzat loptu to je misaon imenica!!!
Istina je da niste za sporta dkkokosa glavom i nargila ne postanu olompijske discipline.
Dobro su momci igrali. Bice bolje. Golmana malo popravit i zadnjeg veznog i kroz tekme dolazit ce polako. De malo pozitive ljudiiii
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slavimo jednog igraca kao da smo pobijedili a ne prmili petardu. Ovo samo kod nas mozes procitati i nigdje vise na svijetu.
Ekipa nije sazrela, ima igraca koji imaju strah od greske i to ih koci. Ima igraca koji daju maximum ali jednostavno nemaju kapaciteta za vise. Bitno je da se igra srcem i da maximum, ova ekipa se stvara za maredne tei cetiri godine. Treba se pomiriti da nismo ona ekipa iz Brazila i da za sve treba vremena. Bilo je i dobrih momenata sinoc protiv holandije.
Onaj ko je igrao nogomet zna koliki je problem strah od greske,jednostavno kao da nisu tvoje noge.
Dzeko još želi da je autoritet na terenu , vrijeme je da okači kopačke o klin, hvala mu za ovo do sada , al što je dosta dosta je .
pojma ti nemaš
Ko god je glasao za Vasilja veze s fudbalom nema.. Rupa na golu, odavno lošijeg golmana nismo imali !
Laksi trening Holandjana
Fali bar dvojica Bernarda Silve
Đekson jedini klasa vidi se s trebevića, ostali tri klase ispod čovjeka od 38godina. Doduše 3-4 imaju potencijal a ostalo zalutali u sport uključujući stručnjake na klupi
Vasilj - BiH 5:2
Bilo je igraca koji su bili dobri, Dzeko, Demirovic, Gigovic, Huseinbasic, Bajraktarevic. Ali je bilo igraca koji su bili katastrofalnim nespremni psihicki poput Vasilja, Dedica, Gazibegovica, Krunica, Tahirovica itd
Tacno tako. Gazobegovic i Tahirovic du bili jako slabe tacke. Puno. Tahirovic je ispadao. Gazobegovic gubio lopte.
Golman najveci levat sto postoji
Sad ce Zvezde Granda...polako. hahahaha Fadile mi moje. A Barba i Spaha nas uzimaju ko zadnje levate ocmi
Menadžer reprezentacija, jeftini oglasi...izgubili smo
pa koga bi ti pozvao onda? nemamo boljih igraca
Ja nisam menadžer...ovakvih ima i u Bosni i Hercegovini samo im se ne daje prilika...svi igrači iz EU u Bosni i Hercegovini su domaći?!
Nizozemci mocni ,BiH neuigrana ,smusena. Ali u napadu su me prijatno iznenadili sa brzim i efikasnim pasovima,udarcima sa krila,brzom transformacijom.Nedostaje,kazem,uigranost koja dovodi do katastrofalnih iznosenja lopte, puno dodira kod tog izlaska sto dovodi do nemira i smisenosti. Bajraktarevic je definitivno pravo osvjezenje!
katastrofa od igre tracak nade samo mali Bajraktarevic
Kad je petarda u trecem planu. Primili smo petaka, ali kakvu je asistenciju imao onaj mali
mislim da se ovom negativom i napadanjem pojedinaca nista ne postize, samo se atmosfera pogorsava. savez nece napolje ako ga se ne iznese napolje, a pretjerana negativa po mom misljenju nece nista postic.
golman nesmije ni rezerva vise bit a kamoli da brani vise.