Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tablica lijepo izgleda.....na kraju šampionata neka bude isti poredak...
Onako usput, Svi na rođendan!
Koje je nacionalnosti on? ~ ŠtO mOrAš dA ZnAš, BiTnO jE dA jE ČoVjEk ~ Hoću da znam s kim imam posla.
Cestitke na pobjedi i 3 boda sefe,podrska Coricu,Generalu i upravi,pravimo jak FK Zeljeznicar,korak po korak ali gradimo Zelju po mjeri,konacno pravi ljudi u klubu
Zeljo nema zdravu podlogu. Jos tu puno stvari ne stima i ova utakmica je dokaz za to. Guranje lopte naprijed, na silu bez neke taktike. Mora to Zeljo puno bolje ako hoce da bude konkurentan jer sezona je duga
Da je slučajno nije sigurno. 4 pobjede i remi 6 utakmica. Da smo dobri mislim da jesmo. Sada ćemo protiv kamenjara vidjeti na čemu stojimo. Meni ono pravo drago vidjeti tabelu. Pa ako hoćete i zbog kona mi je drago. Tabela sve govori. Volim te Željo!
Šta govori? 3 pobjede, od 4 protiv tri najslabije ekipe u ligi. Četvrta pobjeda protiv ekipe u krizi, koja prima pet komada i od Andoraca. Preostale dvije utakmice, protiv nešto boljih ekipa (Široki, Sloga) obje kiks i to na svom terenu. Zaključak koji slijedi, sve je to samo solidno i dovoljno da se ne bori za opstanak kao prošle godine i u vrh glave borba za neko četvrto mjesto.
Radovac je odigrao najbolju utakmicu, cvetanovski nesebičan svaka cast momci idemo puniti Grbavicu protiv Zrinjskog i da proslavimo rodendan pobjedom
koji rođendan, čega ?
Lijepo je vidjeti Sarajevo i Željezničar na vrhu pa makar i privremeno. Nadam se da će najveći rivali do kraja 24/25 sezone voditi bitku za prvaka uz Zrinjski i Borac, a da im društvo prave uvijek vrijedni posušaci. Živjeli.
Nije bilo ljepote u igri ali normalno je sasvim da ce biti ovakvih utakmica jer ne mozes uvijek odigrati top iako bi se po rezultatu moglo reci drugacije. Dobro je da dobijemo i jednu takvu utakmicu realno. Sada ide utakmica protiv Zrinjskog pa cemo vidjeti od cega smo napravljeni.
Tesko je igrati protiv ekipe koja se brani zivotom...cim je pao gol tecnije je lopta isla...
samo da ne izgubimo od Zrinjskog