Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba se ovi takmiče kad će nakon prvenstva Vučić proglasiti pobjedu :)
Nebi mi bilo krivo da Turska prodje ali zbog ovih nasih bih se radovao da ispadnu.
Kako da prođe kad austrija igra strašan fudbal, tebi, tim drugima i trećima želim da porastete, gledate fudbal, uživate. Ode vam život na vic
Doci ce Holandija nicim izazvana do finala
Da li ce Turci savladati Austiju? Prošli put stali pred Viennom.
uuuuh sto raste uzbudjenje u FBIH uoci utakmice Turske.. pripremaju se zastave, nemojte samo previse popiti to nije u skladu sa preporukama islama pogotovo ako igra Turska. Erdo ce se naljutiti.
Isto kao sto raste uzbudjenje ovim u rs kad igra neka srbija ili rusija mada nepripadaju nijednoj od tih nacija, stvarno fascinantna pojava i kod jednih i kod drigih
I zaboravi napisati ove u hercegovini kad igra rvatska
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji naslov, POSLASTICA izmedju Austrije i Turske. Od kada su te dvije reprezentacije u vrhu Europskog i Svjetskog nogometa.
Da nije Francuska - Belgija bila poslastica tebi? Ove godine su sve slabije ekipe pokazale kako se igra srcem i zato su i bile bolje utakmice.
Austrija igra odlicno, turska nema sanse tu nazalost
Idemo Austrija!!
Holandjani ladno u polufinale