Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Albanija je najloija repka na prvenstvu
Dvoglavi orlovi su prejaki.
Mora i Albanija,cuj mora Hrvatska?
Imam osjeaj da e vabe dobiti Maare sa pet razlike
Albanija do pobjede akoBogda
Ne bi trebala Albanija prestavljati neki problem
Mislis Albanija mora slaviti protiv Hrvatske.
navijam za albaniju
Hrvati i Albanci su prijateljski narodi to ce oni odigrati nerijeseno da jedni druge me naljute.
Klikce, ima li kakve objave da su Hrvatska i Albanija novcanoekaznjeni zbog navijaca. Ili samo objavljujete kada se vodi postupak protiv Srbije? Pitam za druga.
Albanija to gazi kao plitak potok.
Idemo Croatia uz tebe je BIH od Une do Drine
X e biti.
Hrvati jesu favoriti ali kako ono kazu lopta je okrugla a i ne moraju pobjediti pod uslovom da pobjede Italiju.Za koga Srbi da navijaju danas je pitanje dana?
Teshko pitae :)
Naprijed Hrvatska tvoj Mostar te voli i navija za tebe
Kad je Mostar pripadao Hrvatskoj? Ako se izuzme poslijeratni politicki teror HDZ-a BiH i vrijeme nakon udruzenog zlocinackog poduhvata, odgovor bi glasio 'NIKAD'. Arhitektura starog dijela grada govori o tome koliko je pripadao Hrvatskoj hehe
Mostar Bosanski.