Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
razbit ce nas ljudi,citava repka im igra strasno dobar fudbal, mogli bi pomrsit racune na euru
ma kakvi, bolje igramo protiv jacih ekipa
Njemačka spala kurcu za uši. Opet će ispast u skupini. Nema teorije da prođu francusku mašineriju. Francuska i Portugal idu dalje iz skupine
3 ekipe prolaze. Portugal je bio treći sa 3 boda i osvojio
Kao i uvijek navijat ću kontra bh. GO DENMARK;
Danci blagi favoriti Eura. Igraju extra fudbal imaju strasnu ekipu, nepoznata repka koja moze svima napraviti probleme.
Nama gore lagani 5 u papir…
Bracina Vrbanjusa bi pobijedila ovu nasu repr.na zalost ali sinoc je bilo tesko onaj pokusaj od fudbalske igre gledati. Jedina svijetla tacka je Todorovic, strasan igrac😀😀
Kome je sudjeno da bude jeba..n njemu gace same spadaju. Danska je Moldaviju razbila 8:0 , taman smo mi negdje u rangu Moldavije.
Tace danska
Nasa Vico Reprezentacija.....blijedo protiv crno goraca
Ostace samo dugmici
Prestanite više vrijeđati naše Zmajeve!! Ovaj Savez nema ništa više od naših Zmajeva,pogotovo Vico koji je rekao(Bosna nije moja država itd..) i lopovska bagra koje je to dokazala u prvenstvu. Kako možete medijski podržavati nešto ovako? kako može narod upalit TV i gledati njih? jedini spas je bojkot na svim mogućim stranama. Probudite se ljudi!!
Prvo ce da nas yebu, a onda da karaju ..