Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da malo pratite znali bi da taj momak nije uopšte u Milanu. Potpisao je za Milan Futuro (drugu ekipu Milana koja se takmiči u Seriji C) i gotovo su mu nikakve šanse da ikada zaigra za Milan. Ti igrači većinom šetaju po posudbama u nižerazrednim klubovima i gotovo niko nikad ne vidi prvi tim Milana!
kakva vijest / covjek zaigro u seriji C a nijednog clanka jedva ikad da napisete o Milanu Djuricu koji je i srce i dusu dao za BIH da bi ga skartnuli ko zadnju cipelu
Kakvog napadača mi nismo znali iskoristiti šteta bas !
Ma ovo menadžer plaća reklamu ne bi li stvorio pritisak na selektora da ga zovne.