Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar momak! Liči mi na Ibiševića iz zlatnog doba!
Sretno lafe nas
hrvatski klub zrinjski je igrao sa aston vila koja je sada u ligi prvaka. Bravo za hrvatski klub ZRINJSKI
staseu nikoga ne zanimaju
Demirovićeva ambicija o 50 ulaznica doživjela je nemilosrdnu realnost distribucijskih ograničenja, gdje se san o kvantitativnom ekspanzionizmu sučio s neumoljivom logistikom rezultat je simbolična dekadencija na brojku 10. Hvala.
Svira ce sudija penal za real ako bude gusto
Jeko ba taj kao neki Demirovic_ Prvi put cujem. Sigurno neki nebitan lik
Jači trening za Real Madrid. Naprotiv, ne navijam za njih ali sam totalno realan. Osim što imaju dream team ekipu, imaju i odličnu međusobnu rezultatsku historiju protiv njemačkih ekipa.
Real nije u nekoj zavidnoj formi tako da mislim da nije nemoguce ostvarit dobar rezultat veceras. Demi ga zabija
Ako budu igrali onako kako su igrali ovih pet utakmica la lige onda ces vidjeti sta je dream team.
Ako večeras zabijes onda imamo sigurno zamjenika za Džeku a Esmira za Misimovića ili Salihovića,još će se pojaviti koji malac i imamo dobru ekipu Anela mi malog
Daleko je to od Edina Dzeke, a i njemu 26 godina. Kad odigra cijelu sezonu golgeterski raspoložen, možda i samo možda se može pokušati dovesti u rečenicu sa Edinom Dzekom.
Imam neki dobar osjecaj da ce ga zabiti večeras,u formi je. Sretno lave
Treba ga otjerati iz reprezentacije,u Reality ga treba poslati.Starletan pravi.
Uz tebe smo Demiree