Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igraj bordo bijeli ..!!!
Bit ce remi izmedju Torpeda i kluba iz predgradja Mostara
Cuj derbi Torpedo-klub iz predgradja Mostara hahahahahahaha,jedini je Vjeciti derbi Zeljo-Torpedo,zamisli da u Hrvatskoj bude derbi Dinamo Zagreb-Osijek ili u Srbiji Vojvodina-Radnicki Kragujevac,ne ide je li tako,obrisite tekst i ne brukajte se
Jao kompleksa. Derbi je presto bit kad su se remiji poceli slavit.
Derbi Bosne i Hercegovine je Zeljeznicar Sarajevo. Pitanje je da li je ovo i derbi kola uopste, s obzirom da jos igraju Borac Zeljo.. a kad pogledamo trofeje klub iz predgradja Mostara mislim da dileme nema..
sto nam je neko ljubomoran hjoj
šta je sa Renanom ? jel još uvijek u Brazilu ili se priključio ekipi ?