Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira na rez sa Baernom, Dinamo je Balkanski GIGANT
Da je nama imat ovakav klub
Sto Zelji ne pisete ovoliki tekst? Nemate o cemu. Osim sta je ko zapalio. Manijaci il horde zla.
kad bude igro ligi sampuona pisace sto bi sad pisali
Dinamo je za HNL i ostale lige exyu ozbiljan klub i rade dobar posao, jbg mora se priznat, ne teeba bit ljubomoran nego kopirat i radit profesiobalno pa če doći i rezultati.
Ja se samo pitam kako može jedan trener držati onakvog Petkovića u igri. U drugom poluvremenu je bilo iritirajuće gledati Petkovića!
Jeli igra neki nas bh klub? Kad pocima? Jesmo li ikada imali klub u Ligu Prvaka?? Ah zaboravio sam mi volimo samo zadruga. Za nas nije sport. Samo kriminal, kocka i zvezda granda.
Sarajevo bi igrao ali mu sudije ne daju hehe
Željo je igro 70 I neke Ligu prvaka protiv Derby County
Nakon Jakira, ni Bjelica ne vadi sporog Petkovića. Pokraj brzog napadača Kulenovića koji igra i odbranu, treneri dinama ne vade Petkovića. Samo se vi bojite tog igrača i ne vadite ga na vrijeme, koštaće vas puno izgubljenih utakmica.
isto ko da je petkovic iznad svih.. stvarno ruzno za vidjeti da mu ne smiju nista
10 hiljada gledatelja, vise navijaca ima zrinjski moze skupiti 12 hiljada to je inace 50% od komplet populacije u Bih od oni koji vjeruju u onu tetu sto je se pojavila na onome brdu.
toliko vas navija u čevljanovićima kada igra rudonja
Supljak pričaš 12000 na stadionu bez krova kiša 12h pada al ti odišes južnjačkim floskulams
Ja mislim da je Dinamo srecom najbolje rangirani klub na Balkanu na sluzbenoj Uefa ljestvici, mislim da je srecom izvukao x, iako je vodio 2:0, mislim da je Hrvatska srecom osvojila 4 medalje u nogometu na velikim natjecanjima. Bla bla, naravno, ironican sam
Sreca pa Monaco ne zna po mokrom terenu igrati inace bi bila petarda...Dinamo se borio i iskoristio vremenske prilike,ljudi su primili 11 komada u 2 tekme,cemu se vi divite osim malog Baturine ,njemu svaka cast !
Ja mislim da je Dinamo srecom najbolje rangirani klub na Balkanu na sluzbenoj Uefa ljestvici, mislim da je srecom izvukao x, iako je vodio 2:0, mislim da je Hrvatska srecom osvojila 4 medalje u nogometu na velikim natjecanjima. Bla bla, naravno, ironican sam
šta bi bilo kad bi bilo.......a i nebi se nevistić po suhom poskliznuo, niti bi bernauer promašio loptu...
gdje smo mi od ovog nivoa
kako gdje smo pa nedavno je Atalanta pokazala isti nivo kao sto je i Bajrern pokazao Dinamu.Cuj gdje smo majko mila ,kao da rasturaju u Ligi Prvaka