Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došlo vrijeme da prostitutke sa 2 grama mozga budu izuzetno bitne ličnosti....
muskarci su krivi sto nemaju gram samopostovanja, bego se klanjaju guzicama i sisama.
Aferim
Zene trebaju da znaju gdje im je mjesto a to je u kuhinji
Suti i idi napravi sendvic
Krva
Ona u na svom terenu u svbojoj opremi prica o fudbalu, imali to smisla
Ovoj taki ne treba da izlazi iz stau , tako će šutiti , biti smatrana pametnijom i služiti onome za što je očigledno nadarena.
Ubila se za pornić "Gangbang in the locker room"
Ovako je kad muškarci papci dižu samopouzdanje ovim niskointeligentnim drocama pa hoda ko cr7 gradom, nestalo muškaraca zato žene vodaju "muškarce"
Ova mozda i na klixu komentariše. Ko zna? Klix je pun strucnjaka koji komentarišu trenerove odluke 😏 Ima neki razlog sto nije igrao al nek si ti rekla.
Ova kada bi se pojavila ispred nekog starog kurvara, njemu se ne bi digao i kada bi otišao u grob. Kada vidi koliko sere.
Napala ga,.. borba prsa u prsa...
Pazi majstora komentarisu curinu inteligenciju a ni procitali nisu clanak.
igraci su obicna jalija ili migranti samo sa parama tj te njihove qrve koje samo znaju evro i kako biti u medijama
Kad se nadje kobila nekome solit pamet. Hmmm pa mozda zato jer mu predstoji Finale Lige prvaka pa cuva najboljeg napadaca za tu utakmicu hmmmm.
Opet je pobjegla iz kuhinje.