Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
98 metara da je daleko od gola bilo svirao bi svatko ili opasnu igru ili faul ist vrag
Đon je faul (penal) u svakoj situaciji ako ima kontakt a indirektan udarac (opasna igra) ako ne dođe do kontakta. Kraj priče.
Penal kao kuca, druga je stvar sta se htjelo, ali se sudi ono sto se dogodilo
Ovo je faul izvan kaznenog prostora nema dvojbe, to je penal
Kakva god pravila donijeli ovo ce uvijek biti sumnjivo i na granici... Nakon sto je Kejn udario loptu od tog momenta su udarili jedan drugog a lopta je otisla u svom pravcu
Da je na sredini terena ovako sa djonom izblokirao, svirao bi faul. Zasto ne u 16 m penal? Da djonom dovodis zdravlje protivnickog igraca u pitanje.
Uopće nije ovo rekao. Otkud medijima tolika potreba da opravdaju odluku suca