Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva ustrajnost, borba, disciplina i zalaganje u 39 godini, respect. Pored Dzeke, Var najbolji igrac nase repke. Sala mala, dobar je Vasilj, dosta toga je spasio pored suplje odbrane
a Kolasinac? posle Dzeka nas najboli igrac
Teško da će Bosna ikad više imati talenta i čovjeka koji gine za dres Reprezentacije ustati pa reći Edin Džeko.
Tako smo govorili i za Barbareza,tesko da ćemo imati nekoga poput Sušića.Da je takav večeras igrao izvozao bi odbranu Njemačke
Ubaciti od prve minute Bajraktarevića, momak je prhak, lagan, dribler, razbija odbrane, otvara prostor za centaršut za ove iskusne lisce tipa Džeko pa čak i Demir, a niti njegov šut nije bezazlen, ipak je ljevics to. Ubaci ga Barba nemamo šta izgubiti, samo možemo dobiti.
vrijeme je za penziju
Uvijek ista prica...
Turbofolkeri nemaju pravo glasa
Najbolji igrac,kapiten,covjek.
Najbolji igrac,kapiten,covjek. --> definicija uspjeha je PORAZ NA DOMACEM TERENU. Super, znaci biti najbolji je dovoljno biti samo ja JA. Otvorile su mi se oci- progledao sam. Nisam znao ni sam da sam uvijek bio perfekcija. Ono i kad smrdi - ne smrdi jer ja sam ja.
Odbrana truba.
Tako je Kapitenu.Dzeko Legenda Svjetska Klasa
Vala si je večeras nonšalantno ubacio svaka ti čast. Legla ti je k'o dalibu šamar. :D
dok si ti tu i tvoj haver Vico da odresjujete Trenere, koga ce se pozvati u Reprezentaciju ko ce igrati prvih 11 gdje ce reprezentacija trenirati itd Nama nema napretka !
zasto minusi, komentar je tacan. sve je tako
Edine, ti si temelj buduće generacije naše reprezentacije.