Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan Dijamant bosanski, zbog kojeg se buljevari pojedose od ljubomore i zavisti...zato slava im.
@LuciferovDah Buljevarskikrpelj umire od jada i tuge...i ljubomore. Zasto toliko mrzis Bosnjake i imas zelju za krvlju...Dragi prijatelji Srbi, evo vam prilika da se ogradite od ovog krpelja..svi koji ga podrzavaju postajete buljevari.. Buljevar - onaj koji mrzi Bosnjake, odgojen.da kolje
BiH dijamant ❤
Doktor
Da je on otisao u Barcelonu ili Real Madrid bio bi najbolji napadac evrope
Majstorski.
Kad onaj komentator na OBN rece gol na ruku golmana.. A golmanu kroz usi prosla
BABO
Baš me briga!
Kako parla,amra dala
Žao Bulevaru Džeke, što nos ne smije da pomoli napolje, a meni žao Bulevara što nos ne može izvaditi iz kliksovog pakaša.
Gol za skolske knjige. Tehnicki izuzetno kompleksan, pozicioniranje, tempo, korekcije u koracima, brzina, snaga udarca, preciznost. Perfekcija
@Dado dijasporitus Inace ,,,Selektore,,sta ima ,kako si ??
Kako bi Nadrealisti rekli "kucamo na vrata zaboravljenih asova"!!
Legenda......
Naježim se svaki put kad ovo vidim. Svaka ti čast majstore i znaj da te pravi ljudi cijene i ponose se tobom!
I to lijevom nogom
@TedBundy Slabijom.
Jednostavno velik kao covjek. A u sportu bas sportska veličina, dao nam Bog dragi da jos dugo sto uzivo sto na malim ekranima gledamo tvoje majstorije.