Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratiti repku u Sarajevo. Ovaj promaha stadion nas samo sramoti. Zeničaninu je marka ko tepsija i ne ide na utakmicu.
djeko samo kupi kajmak od procenata na prodaji igraca i zato je tu , a njega odavno rezultati ne zanimaju ha ha
Bila je u Kasabi pa su na svakoj utakmici izviždali reprezentaciju, zato su ne i izmjestili u Zenicu jer igrači više nisu željeli više da igraju tu.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Selektor Safet Sušić objavio je početnu postavu. Na golu je Asmir Begović, odbranu čine Mensur Mujdža, Ervin Zukanović, Emir Spahić i Ognjen Vranješ. U veznom redu su Adnan Zahirović, Senad Lulić, Zvjezdan Misimović i Haris Medunjanin a u napadu su Vedad Ibišević i Edin Džeko. Sad ne znam ni gdje ko igra, vidim igrača ne znam ko je, nikad više nećemo imati ovakvu generaciju...
P.S. Radi se o sastavu kad smo Grčku pobjedili 3 : 1, na klupi bio Miralem nije ulazio jer je imao neu povredu.
To je nas narod koji gleda samo proslost, svi smo pljuvali Vicu ni sada necu promijeniti to misljenje da neko drugi treba biti na njegovoj poziciji ali eto tako smo isto i Barbareza zadnjih 10 godina htjeli poslije Susica i evo dosao je. Treba dati prostora covjeku da nas izvadi iz svih ovih ghovqna zadnjih godina koje smo prosli jer ne moze sve preko noci. Mali Esmir aBd da zavrsi u nekom jakom klubu da se razvija i da imamo neku buducnost kao Dzeku.
vrijedilo gledat utakmicu samo radi malog bajraktarevica
vrijedilo gledat utakmicu samo radi malog bajraktarevica
Haj ti Džeko reklamiraj kafu, kani se lopte.
Nisu ove mlađe generacije više tolike budale da trče ko konji za džeku koji se šeta i čeka loptu na tanjiru za gol. Oni prošli su davno zaboravljeni i negdje se grebu za pivu.
Esmir bio odlican, pokazao da treba igrati 90 minuta, ostalo osim Dzeke, Kolasinca, Bucakcica zestoki amateri. Selektor ubacuje u prelomnom dijelu novog igraca, uzasna taktika
nije bio odlican i nije igrac kakvim se ovdje predstavlja. pozdrav
Džekson ti si ponos naš za najveće klubove si igrao sto nijedan igrač neće a vi se možete saget ln.
REPREZENTACIJU U SARAJEVO !!!!
Ko nas je kleo nije dangubio. Ali mi samo nije jasno, kako su većina ovih ljudi milioneri. I to sa ovakvom igrom. Šta sam bogu zgriješio..
Čuj predugo nam treba da naučimo!? Pa mi smo živi vic, k'o onaj što kaže:"Ma brzo ja kontam samo mi treba dugo objašnjavati!"
Pljujete Dzeka, pljuvali Pjanica,pljuvali sve selektore...bila euforija kada došao Barbarez a sad ni on ne valja..kriva vam Zenica što gubite,krivo vam sve..zapitajte se vi malo
ovaj je s vicom u talu od samog pocetka, kolko god nam je valjo toliko je i pakhas ispao
Nikad nismo pobjedili Madjarsku. Ne znam sta je gore, sto nemamo moderan stadion ili sto 366 dana vec cekamo na pobjedu. Kakva smo sirota, nedo Bog nikome ovakvu patnju...
Oprosti se da nas Krene
Od kako se ti i Vico pitate u Reprezentaciji mi smo Krenuli da Tonemo ! navedi u kojoj Reprezentaciji Igrac moze da djeci slavi rodjendan u Trening Kampu dan prije Utakmice kao sto si ti Pred Island Radio !
jel Dzeko igrao ?