Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno da je Dzeko postigao gol, a sto Galata ubi brasno to je manje bitno.
Ma bas me briga za galatu i ove gledam samo zbog Babuke
Drag mi je, jedan od najboljih napadaca svih vremena, ali brate nikad penal nije znao izvesti, ne znam u cemu je fazon ali mu je svaki penal k'o s najavom.
Murinjo je jedini krivac jer igra defanzivno sa postavom. Ako zelis da budes pobjednik u igri onda moras da igras Fergusonovu igru, zamislite 11 hrabrih dobro obucenih diverzanata protiv 11 dobro obucenih kuhara, Dzeko zabija kao sef kuhinje kad vrsi posljednju probu prije serviranja i jedino me to raduje
Ocajan Fener, vezni red katastrofa.
Dzeko Svjetska Klasa bice prvi Strijelac u Turskoj
Stose tice titule,nema tu sta Fener traziti...
Umanjio ocigledan poraz ali svaka cast majstore.
Ne može Dijamant dovoljno zabit, kolko odbrana može primit.
gooooooooool
A lose odbrane Fenera jbt.