Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Većini se ova naša Repka ogadila već me je strah za Esmira!
Uvijek je brzao
Edin Visca koji je pobjegao od reprezentacije. A vi tu pa sti novinarcici ga propagirate i reklamirate
Veliki igrac,veliki covjek i veliki gospodin.Steta sto nije dio nase selekcije.Korektan sportas za primjer svima.
On korektan sportas, on korektan covjek. Ma daj sikter. To je covjek koji je pobjegao od reprezentacije BiH, kad nam je najvise trebao. Pa korektniji je ovaj Ahmedhodzic od njega. Covjek rekao ne osjeca se dobro i bi isao kuci. Nije pobjegao ko Edin Visca.
Zrinja Borac 1-0
Izgleda cemo nas dvojica morati prenositi utakmicu po komentarima. Jbg, kad urednistvo Klixa prati samo Fk Real sledece sezone prvaci Sarajevo.
I realno uz sto sreća, Zrinjski do gola nije kako treba ni centar prešao.
Rano nas je ostavio na cjedilu
Sta je reci, pa je izdao tekstualni prenos najbeceg derbija BH lige?
Ovog momka su bezveze popljuvali, steta sto se oprostio od reprezentacije. Iskreno poslije njega i Lulica nismo imali pravih krila u reprezentaciji. Stevanovic nije bio los ali nije konstantan nazalost. I nemojte samo s konentarima et i Anela sad isto, Visca je institucija za Anela.
Nada ostaje da ce mali Esmir izrasti u krilo bar na nivou Lulica. Ima tu ljevicu i prodornost, ali ako želi da napreduje morao bi preci u neki Europski tim tipa Bundeslige.