Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E nek si ih uzeo, bravo, a i ovi dresovi su im ružni, ne znam zašto...
Dresovi su vrh.
e vala u zdravlju ih potrosio, k'o da sam i ja dobio, bas mi drago jer si imao princip i stav
Dresovi su im bljak, podsjecaju na one koji su takodje bljak
Svala cast kralju, sad bar znamo koji je klub gov...ki
Dobro je da postoji pravna drzava mimo politicke drzave. Sad ne Izrael Mainzu nadoknadi ovo sto ce morati platiti, mada bi toliko i primio igrac da je i igrao.
I to je zapad i Njemacka ne smijes iznijeti svoj stav u odbrani civila u Gazi! ?
Hasbunallah we ni'me-l-wekeel !!
KMEEEEEEEEE. SAMO JAKO BRATE
Pravna država na djelu
Pravosuđe na usluzi građanima a ne crvenim, zelenim, plavim, narandzastim ili narkobosovima koji sjede u vlasti. Iako je struja svjetske politike i interes svjetskih moćnika iznad svega, lijepo je vidjeti da ima tračak nade za običnog čovjeka. Da mi je kod nas vidjeti pravni spor između običnog radnika i uhljeba državnog/ih, da se dobro nasmijem, a zatim zaplačem.
Redakcija klixa na apratima
Elhamdulillah
Bas su im lijepi dresovi
Najprihvatljivije je platiti 1,7 mio, izviniti se čovjeku i da ide u drugi klub.
Svaka ti čast, majstore. Sad tužba za duševnu bol. I velika lekcija za anesteziranu omladinu: misli to što misliš i veruj u to što veruješ. Pusti prve reakcije. Još i bolje ako su negativne i ako te biju - dižu cenu.
Bravo
Bravo sad lijepo ako te stave u tim lagano bez srkleta i ako si normalan oznojiti se neces a naravno lovu ti moraju isplatiti
To je taj naš mentalitet. Da je doći do para a ne radit ništa. On jeste normalan i to je pokazao. Siguran sam da neće razmišljati kao ti,da prima platu a ne znoji se...