Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije vrijeđao Francuze nego Francusku ili ti Sjedinjene Afričke Države. Razlika ogromna.
Uhvatila ga euforija, pa rekao sta misli.....
Isto slučaj.Potomak doseljenika, moguće par generacija prije, nego ovih " francuza". I naravno da misli da je nešto posebno jer je bijelac, ali šta ćeš on je samo bogati fudbaler.
Ti si budala. Čovjeka koji nema prerasude ne može euforija ponijeti da lupa gluposti.. Šta je u ovom mom komentaru govor mržnje klixe jadni.
Ljudi naveli par činjenica, odakle je otac igrača francuskog reprezentativca, što je istina u 90% slučajeva te reprezentacije. I sad se zbog provjerenih činjenica moraju izvinjavat.
U pjesmi se rugaju sto Francuzi imaju takve igrace.
Alo, Fernandez nije ARGENTINSKO prezime. Skoro svi Argentinski igraci su potomci Evropskih izbjeglica i kolonizatora. Pricaju Španskim, Argentinski ne postoji. O cemu pricamo ovdje?
Oni optužuju za vrijedanje ali ako sam dobro shvatio ne znam da li je ...ne vrijedaju crnce nego da je Francuska pokupila po Africi da igraju za nju da nisu to Francuzi ...Po meni više to provokacije Francuskoj nego crncima
Francuzima, onima svjetle puti, nikako ne paše kada netko istakne očito, a to da njihovi imigranti igraju bolje od njih i da bez njih ne bi imali ni medalju na svjetskom prvenstvu a ne pehar.
Bezveze..šta ima Copa America sa Francuskom? Ja bih prije rekao provokacija negoli rasizam. Masa francuskih igrača jeste adričkog porijekla
Je li i opravdanje/izvinjenje pod euforijom?