Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
definicija predsjednika
Definicija diktatora
Dobar govor i fina poruka.
Ne mozete procijeniti koju snagu ima ova najmnogobrojnija manjina u Njemackoj dokle god niste ocima vidjeli Njemacke. Oni su urasli u tkivo Njemacke toliko da ih se ne moze tako jednostavno odstraniti. Oni su sacuvali PORODICU i rodili mnogo DJECE, postali PODUZETNICI i sacuvali KULTURU. Ovo je ziva istina.
Ovo samo diktatori i psihopate rade.
Kakv ti problrm imas.Covjek ih nije vrijedzao i ruzio vec im zahvalio na dobrim igrama ko sto i jeste.i u porazu trebas biti velik
Covijek vodi Naciju od sto mijona kodnas nemogu par milijona da uhavizaju!?
u Turskoj svakih desetak godina pokusaj drzavnog udara ili uspesan udar. Erdoganu bi inflacija dosla glave prije par godina da je tamo instinska demokratija. Nemam favorita ni omrazenog sto se turske politike tice - tudja kuca. Samo hocu reci da je ovo daleko od modela drzavnika kojem licno tezim i da je slika jedinstva iluzija.
Hahahahha sta je ovo fudbaleri kao nacionalni heroji hahaha dokle smo ovo dosli covjecanstvo na rubu sa fudbalerima instagramušama cajkama i ovi sto puše šlauf
boykot ovoj zemlji
Heteru, pa ti samo cmizdriš kad se ime Turske spomene. hahahahahahahaha smiri malo, nije ti to dobro za zdravlje
Sram vas bilo, biće bolje.
Bakir ne smije ni otići na utakmicu od Sebije i Jasmine. On se ništa ne pita ni u svojoj skorojevićkoj vili na Poljinama.
Hvale vrijedan čin
Dobra kvota bila iz 2 u 1