Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada mu trebaju dozirati mozga do trenutka kada će biti dovoljno jak da pobijedi svoj ego koji će obavezno doći i da kasnije dobije želju za radom barem upola kao Kristijano Ronaldo i tada se može razviti do svjetske zvijezde u protivnom može nestati za par godina poput Balotelija i slični njemu! Mora se malo distancirati i od oca koji djeluje potpuno nezrelo i za njegove vršnjake!
ja i?
vrhunski sportaš i treba tako mišićav i fit da izgleda , pravilna ishrana i ciljani treninzi... naravno, ima tu i puno odricanja , ali "taki mu je poso" , a plata dobra
ubiše malog ovi nadrisavjetnici, od ekstra talenta će napraviti top atletu i ubit fudbal kako ga ubijaju zadnjih 15 godina
Toliko o ovom malom probijaju mozak ko da svaku tekmu 4 gola daje..
Ovaj se bode
Hans Flick
Po ko zna koji put, dakle mišićna masa nije jednaka tjelesnoj masi. Momcic je dobio 8kg tjelesne mase. Da bi dobio 8kg mišićne, da ima extra genetiku koju ima možda 1% ljudi, da trenira svaki dan 2h u teretani, da svaki obrok pazi sta jede itd. -trebalo bi mu 5-6 godina.
Pa nisu mu kosti otežale. A kako vidim na slici ovih 8kg nisu masnoća. Tako da je ovih 8kg mišićna masa koja uključuje vodu i tkivo.
Ako je neko frisak u fitnesu, moze nabacit u prvoj godini 800-900g misicne mase po mjesecu. Poslije toga naglo pada. 8kg za suhog covjeka poput njega je nista, neko sa 100kg bi osjeco samo da mu je tvrdji misic i mozda malo definisan.
Anavar + winstrol ciscenje pred doping test zna se kako ide , ganola dernomo
Svaku utakmicu imaju doping test. Ne lupaj gluposti.