Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusiju izbacili isti dan, a ova istraga moze trajati i godinama. Dvolicnost moralnog zapada.
Nego vi nama recite koliko vas placaju, ne morate kriti vise.
Ubili su u Gazi igrace reprezentacije Palestine, to nije dovoljno da se izbace?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A Klix.ba promjenio logo........nije više plavo-crni, već plavo-bijeli u znaku iSRAela.......naredila Benjamina.........
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu
To u septicku.
Dvolični zapad! Na stranu naš nesporazum oko tzv. mankeg bh. entiteta ali kao musliman sam na strani Rusije protiv Ukrajine.
U protekloj godini smo jasno vidjeli kako stvari stoje u ovom prljavom svijetu. I vrijeme je da se ova planeta ugasi i samo to je pravda.
standardni Dvostruki Asiri Fife
Pišaj se na Fifu i Uefu
Fuj !
VAR je vlasnistvo izraela i oni licno postavljaju opremu i snimanje citavih utakmica se odvija preko njih,znaci prije ce se sve pogasit te fife i te stvari nego izbacit njih,u sve su se zavukli i vlasnistvo su citavog svijeta
Zato je potreban bipolarni svijetski poredak.
Ovo je dokaz da su sve svjetske orgsnizacije samo predstava.UNHCR UN FiFA FIBA .....sve napustiti
Kad su igraći digli glas protiv ruskih klubova nek dignu i sad protiv ovih
Maske, jos uvjek padaju.. Izrealska agresija ako ima ikakvog dobra, samo sto je pokazala pravo lice mnogih drzava, organizacija i naroda.
V n a g o zapadnjacka, l i c e m j e r n a
Kratko i jasno !!! Kome se ne sviđa nek' napusti FIFU , s usput može i UEFU.
ko je nesto drugo i očekivao
Licemjeri evropski ....