Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaahahahah eh kone na sta spadoste Sadaka prevoz
slabo se ko i voza javnim prevozom svi imaju auto na auto
Nisu besplatne jer cemo ih mi gradjani platiti a kad Steta ili Ismir iz svog djepa to pokriju onda je besplatno a lahko je s tudjom lovom biti velikodusan
A MAGODA BACIO SUPLJU ZA JUG NA GRBAVICU POSLIJE SEZONE DA KREU RADOVI I USUTIO SE. KAD,STA??????
E, cuj ti ovih navijaca NK Propalicar s Grbavice! Cisto pjena na usta udarila. Komsije, i vi cete ovako, samo malo sutra.
Dobili ste stadion, dobijate pomoć vazda a privatni klub?struju ivodu posloje rata niste platili 10 god i nekome vi pricate nesto? jos i prevoz preko ledja gradjana..ne znate dva pasa odigrat...prosite i dalje!!
Pametnije bi ti bilo da si asfaltirao tih 500m oko stadiona jer ti je to jedan od prolaza glavnoj bolnici a osjecam se k'o Juraj Sebalj kad prolazim pored stadiona jer je rally staza za to mila majka
Oprostajna.
Opet se javljaju mali plavi s juga strumfovi, bez imalo obraza. MY TV Cetvrtak 21:00 lp
Populizam na kvadrat.