Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima ali ne ulaže dovoljno. Svi dosadašnjo treneri FK Sarajevo uključujući i Rožmana su za kukuruz lige. Izvrneš veliku lovu, dovedeš vrhunskog stranog trenera, za prelazni rok uložiš 15 miliona eura i dovedeš par dobrih igrača, otjeraš škart, prekomponuješ par omladinaca i sa ostatkom rostera gradiš tim. Ovako je to samo presipanje iz šuplheg u prazno. Mirvić ako čitaš ovako se to radi.
I dodje Gigovic, Njegomirovic... pa te pokradu na terenu. Koga bi ti majstore doveo u ligu mozda Ancelotija.
Problem je sto smo sve strance ulozili u napad. Ako smo vec kao liga toliko jadni pa se bojimo stranaca, rasporedit ta 3 stranca da pokrivaju citavu ekipu. Golman strani, zadnji vezni i jednog krilnog napadaca. Za trenera se takodje slazem.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sa influemsericom Mirvicem, slavit cemo ovako 4 mjesto, mozda nekad trece i to je to.
Koji si ti faktor da pises analize o FK Sarajevo? Bas me interesuje znas li u svojoj sopstvenoj kuci zavesti red. Ko se sve danas naziva novinarom...u rangu ste Vucicevih tabloida.
Pitanje za halvadzijicu: a sto ne napisa nista slicno za plavi tabor koji u zadnjih 10 godina nema niti jednu titulu, niti jedan kup? Pa dokazano da su plate zeljinih igraca i igraca FK Sarajeva skoro pa iste!! Zrinjski ima veci budzet ,kao i bojac od FK Sarajeva! Halvo jaro, sto o tome ne pises ili si i ti dio klike koja zeli vratiti musemica? Halvo, bas si providan!
Najboljia analiza stanja u FK Sarajevo cestiram autoru. Sve je ovo sramota sta je postignuto za klub sa takvom tradicijom a i budzetom. Ima tu i vanjskih faktora koji uticu i uticace na rezultate ali nisu opravdanje jer ako ti igras kako treba tesko i sudija moze da te osteti. Sudija dosudi nepostojeci penal ili gol prizna iz opsajda a ti onda das jos dva gola onda nema tu sudija ovo sudija ono ili savez.
Autor teksta je zalutao, a djelomično ima i istine
Rožman je nažalost veliki promašaj, vidi se da nešto hoće ali zaista ne zna! Husref je jedino rješenje!
Odlican tekst. Klub ubijaju svakim danom, bruka i sramota je da se u klubu najvise pitaju SFK na celu sa Anelom Poturom zvana ugradjivac u sponzore i Ajlom, na kraju zakljucak bolje i Bez Mitvica i para ako cemo ove smlate na celu kluba gledati, makar cemo imati klub.
Dobra analiza,i ja tako mislim Bice bolje
PRANJE NOVCA MU IDE OD RUKE... KOLIKO SAMO UGOVORA JE PROSLO NA RUKE, ISPOD STOLA??? IBRICIC SD A HOCES OZBILJAN KLUB. SMIJEŠNO AKO REALNO GLEDAMO
Milioneri???? Dvije stavke svake godine su sve veće . Nepokrivenist viška rashoda 33M i dugoročne obaveze 17 . Brinite vi o tome a ne o svima iz "ženskog nogometa".
ne lupetaj kokuzu
Muka sa golmanima.Poslije Kovacevica tesko ce naci takvog golmana.50% golova su golmani krivi.Bolji su u Vratniku golmani.
Mlatite komentare a nemate pojma o stvarnim problemima. Kojo vam dolaze kao prvo iz omladimslih selekcija gdje tjerate vrhunske talente na uštrb tatinih sinova koji plate da neko igra i normalno kad takav igrač dosegne do seniora dođe do problema!!! Takva ista situacija je i sa reprezentacijom!!!!!!
Bez klubskih legendi u svim porama kluba nema povratka identiteta. Ali ko ce od tih pomenutih sjediti i slušati ono sto mu kaze onaj koji donosi pare. Teško je to izsinhronizirati ali je jedini put.
Osvojili ljudi četvrto mjesto i opet nezadovoljni. Pa šta će tek oni u Želji reči.
"Nogometaši su znali za koga igraju, jer su klubu postojali određeni autoriteti i struka koja je na pravi način znala prezentovati i prenijeti klupske vrijednosti." Cek je li pricamo o autoritetima poput Zije Blekica? Samo zato sto Sarajevo igra i posluje daleko ispod svojih mogucnosti, ne znaci da treba da se glorifikuju crni dani kluba koji bi neminovno ispadanju iz lige.
Sada će ako Bog da evropska takmičenja i onda vidiš na kojem smo levelu, tj. lideri na tabeli
Kada vidim ove rasprave lafo Zeljo bolji, Sarajevo bolje a taraba ne zna se ko je veća.