Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin Flick govori u svoje ime kad je upitanju sudija i suđenje i to prenosi svom trenutnom rosteru. Lik je apsolutno usredotočen na igrače i utakmicu i fudbal općenito. Kao što ga ne zanimaju prethodni dueli Barce i Bayerna isto tako ga ne interesuje negativna prošlost Barce i Reala i samog vodstva klubova. Veliki Respect za Flicka, svaka riječ na mjestu.
čekaj, ovo je nešto novo. fokus na igru, a ne na sudije? znači nema više čoporativnog okupljanja oko sudije dok protivnik ne dobije karton? haj da vidimo i to
Raljavi ko fol klub priprema paket sadake za sudije?
Moj Flick sutra nećeš znati šta te je snašlo.
Nikad nisu imali problema sa sucima, jer su ima davali milione... Slučaj Negreira.