Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inter im je mama sad svima u Italiji..Ovaj Milan bio normalan do 2010. ..Od tad , raspad..
Vidjet cemo gdje ce taj tvoj inter zavrsiti na kraju a da ne pricam o tome da u ligi prvaka ne mogu meda Juventus ako nista ima najvise izgubljenih finala od sviju ako nista doguraju do finala!
@agent ? dobar oko ti? Inter igrao finale LP prije dvije sezone i to da Lukaku nije krampa od napadaca koji fula ciste situacije mogli su uzeti City. Prosle sezone ispali na penale od Atletica kojeg su razbili u prvoj tekmi, a podbacili u drugoj. Juventus nije dobacio dalje od 1/4 finala vec 8 godina.
koja glupost, ljudi uslije prije toga na dva minuta i prije na minut dali gol i sad kao treba ponovo da im se objasnjava sta da rade
prevedite
Strahinja Pavlović kralj ga dade. Živeo brate
Kriv za drugi gol
Sasvim logično objašnjenje, pa vidio sam kada im je davao instrukcije prije no što su ušli u igru, bila je zamjena 4 igrača.
Neozbiljan klub totalno
dok ih ibrahim beg zlatan ne polupa
Dobra tekma bila,Leao i Theo su igračine!!! Lazio se izgubio kad su oni ušli
Raspali Milan