Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je ovo fasizam malo reci! Sto ne pitate kakvu poziciju ima prema ratovima na bliskom istoku? Zasto SAD nije pod sankcijama vec 50 godina? Zasto se ne vodi rat protiv najvecih genocidasa u historiji to jeste amera? Ccc
Kad Islamske zemlje uvedu sankcije Americi za ono sto rade na bliskom istoku, onda imamo pravo osudjivat zapad sto uvodi sankcije Rusiji a ne i Americi.
Njemu je najbolje nek se preseli u Rusiju. Bit će komšija Yanukoviću i onom francuskom glumcu Depardieu, što je pobjegao iz Francuske da ne bi morao plaćati porez.
Одлично! Само показују да су и даље фашисти и ништа друго! Само фашисти су радили такве ствари људима који имају своје мишљење. И сви ви који вјерујете у западни систем тзв демократије сад видите како изгледа њихова демократија и слобода мишљења.
u pećinu dok ova kriza ne prođe.
Stari manijak