Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klaun Vico i njegovi podanici neće zaustaviti Sarajevo ove godine na putu prema duploj kruni..
Očigledno je u savezu zaključeno da Sarajevo ima trenutno previše bodova...
Neka se stide bosnjacki politicari i cijela bosnjacka javnost koja dopusta izivljavanje nad FK Sarajevo
Što kukaju odma pitari u komentarima, već vide da nemaju dovoljno kvalitete da budu šampioni ko što su grandiozno najavljivali pa im sad sudac kriv prije nego meč počne hahahahah
Ubjedljivo najkvalitetnija ekipa lige, koju svaku utakmicu brutalno kradu sudije a i dalje prvi na tabeli... ono sto je Sarajevu izdrzalo u Banja Luci ne bi izdrzao man city .. a listicu ce Sarajevo, i pored sudija koje su postavljene da obave zadatak, pobijediti 2-3 razlike.
Jako čudno što Banjalučanin sudi Sarajevu, hoćel se i širokom svirat nepostojeći penal u 30. sekundi zna li se?