Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je želji trpati...hajd nekome jačem.
Cuj ovoga treba dovesti jos igraca,nije ti ovo Posusje da imas pare.
Ako ovaj trener ne moze uzeti Igmana iz Konjica sa ovim sto ima onda ce citavu sezonu provesti u izgovorima kako nema igrackog kadra.
bravo
druga liga druga liga smiju vam se sviii
Nema napretka u Bh nogometu. Igra se kao na usporenom filmu, pravi se previše grešaka za koje nema sankcija, ne uči se iz njh i ponavljaju se. Svaki manji potez, kao dribling i izgubljena lopta, ili udarc 10 metara pored gola... slavi se sa BRAVO, što nije u redu. Sudije sude po svom . Nema kontrole. Nema pravih sankcija. Mi treba da se više orijentišemo na individualne sportove pošto imamo puno talenata koje treba otkriti I sa njima raditi.
Bez ulaganja u pojacanja jos jedna besciljna sezona ali glavno je prodati moto navijacima o Zelji i osjecaju itd.
Treba ulagati u djecu ne u pojačanja. Sljedećih 5 sezona neće biti bolje, svake godine u julu će se naći neki Igman, koji će "iznenaditi" Želju. Klub raje, heheh, vi ljudi nikad da se probudite.....
Krhne nogom 100x jedna će ući
zeljeznicar los,nikakav
Nama sahtar uvalja 3 vama igman. Nismo isti.
Joj golcine svak cast
Golcina, svaka cast. Ali gledaj odbrane Zelje kod golova.
Mislim da bi bilo sad najbolje da Zeljeznicar dovede Beslagica
Jao golčine
Najpodcjenjeniji igrac lige