Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji mentalni sklop od djevojke
Zasto ju je ozenio? Ne kontam. Dkorp ga unistila. Izgleda imaju specijalnu ljubav izmedju sebe.
Godinu dana u pritvoru i oslobođen.
Optuzila ga i napravila mu brdo problema pa se onda udala za njeg. Gdi su emotikoni
Covjek je optuzen, dokazano kriv. Platio kauciju i sad slobodan Vjetar u ledja svim ovim muskarcima da je ok to raditi
Pise ti da je oslobođen zbog nedostatka dokaza i da je tuzba povucena. A djevojka koja ga je tuzila se onda udala za njega i ti sad vjerujes da se ona udala za lika koji je nasilnik i silovatelj
Ovaj slucaj je samar u lice citavim sudskim sistemima zemalja koje olahko optuzuju i osudjuju muskarce. Ovom tipu je zivot za dlaku unisten da bi se zena hladno udala za njega nakon svega. Mislim ni jedno ni drugo nisu svoji cim su dosli u takvu situaciju ali posljedice su sugurno ogromne.
Pa šta imaju zaboraviti kad je čovjek oslobođen. I djevojka koja ga je tužila se udala za njega.
nasilje i dzungla u krvi