Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Austrija je kontinuitet (bez velikih talenata) BiH je rasulo (uz brojne talente) Efikasnost, dug i mukotrpan rad ne leže Balvancima.
koje brojne talente matere ti? hahahahahaha jaaaaooooo. Jesu se ikad ti brojne talenti barem kvalifikovali u21 ili u19 ili u18 ili u16 bilo koji omladinci? ne samo da su se ikad kvalifikovali, jesu ikad pobjedili barem jednu utakmicu?:D cuj brojne talente.
"talenti bez uspjeha"
Austrija je dokaz da pravi trener može sve da promjeni.Od prosječne ekipe koja je bila na našem nivou je napravio paklenu mašinu.Poderali bi nas sada .