Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bešić Muhamed broj 2 sto se karaktera tiče. Stvoren za golmana jer oni nisu u vinklu.
Nek mu daju raskid ugovora bez ikakve odstete. Pa nek ide u Madjarsku ili Poljsku da njima place
Koji defektaš od igrača. Ja još ne mogu da shvatim likove koji su ga dizali u nebesa, Hamula ovo Hamula ono…
Ko god je zatucan kao oni, odmah im je dobar
Izvini prosvijetljeni
Ovaj nije dobre glave
prvo se naljutio jer nije bio pozvan u reprezentaciji pa odlicio da ne zeli igrati za BiH. valjda dobro zaplako, pa neko bio povrijeden i pozvan bio. pa nije htjeo nositi dres sa lgbt brojem na ledzima. o liku se cita samo za neke stvari koje nisu povezane sa loptom. momak nije ozbiljan neg deraliste. zato nam treba VAHA, da ovakve istjera za sva vremena
Ovo je samo uradio ako je negdje drugo ugovorio prelazak naravno. Ako ne, onda je momak mentol
Ovaj momak ima sve da bude vrhunski napadac samo mu treba dati priliku koju nije dobio u Tuluzu... Pazi klixa i amaterizma, nije se uspio nametnuti, u 9 utakmica odigrao 158 minuta. Kako da se nametnes ako u prosjeku igras 15 minuta?
Treninzi su vazni.
Čovjek nije stvoren za profesionalnog fudbalera, ima ispade svako 3 mjeseca k'o budala kakva.