Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kolko vidim Arapi odbiše napad još ih natjeraše u povlačenje
Ovo me podsjeti na antolognu utakmicu izmedju Zvijezde i Dinama tamo nekada pred rat.
Hajde što su ovi psihopate i bolesnici a ovima drugima stalo do utakmica i glupiranja dok sa druge strane narod nema sta jesti i gine svake minute !!! Katastrofa u šta se Svijet pretvorio !!! Više mi brinemo iz Bosne !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i ovo ce proci bez kazne, jer izrael moze da radi sta hoce. moze da sprovodi nasilje kako u ratovima tako na svim manifestacijama. oni mogu sve. Ali imat ce i oni sud kad tad!
imali su palice na tribini. Ovo nema ni u crtanim filmovima..
free Palesestine
palestine
Taako i treba. Samo naprijed.
Sve na stranu ko koga kako meni skroz nelogično da oni dolaze na utakmicu prvo u Izraelu a drugo da navijaju i idu dok je takvo stanje dobro su i živi ostali
Usla trojica i ovi povukli ručnu, jbg oni navikli Iz daljine raketama
Zna se ko vlada fudbalom, politikom i pjesmom Evrovizije.
Kad je uzvratna
Kakvi su komentari kad Hrvati i Srbi ne poštuju beha himnu?
A čiju himnu vi poštujete, osim vaše
Haos je sinoc bio na grbavici, zasto nema clanak o kazni za zeljezbicar prema pravilniku, ulazak navijaca u teren 2 do 6 utakmica bez publike ?!?! Da se na kosevu desilo gorio bi ovaj strumpfovaki portal.
Odrasti, ali ozbiljno odrasti.Nadji djevojku, čitaj knjige idi u teretanu mani se utakmica i sekiranja zbog Želje ili Kitara.
Tako dodjes na utakmicu sa palicom!!!!
ako ne vole drzavu i himnu ne moraju zu zivjeti.
Jevrejska demokratija
Ma ja, ja kad idem miroljubivo na utakmicu, ponesem palicu za svaki slucaj.
OVO JE NEŠTO KAO KOD NAS, KAD SE IGRA KUP BIH U BANJA LUCI ILI NEGDJE U HERCEGOVINI, DAVNO NAVIJAČI TREBALI BITI NA TERENU AKO ĆEMO PO IZRAELSKIM ARŠINIMA
Jeshaland is doomed.
Pomeli ljudi 20 000 djevovcica i djecaka i nisu pod sankcijama da ih neko za ovo kazni...