Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam uopšte simpatizer Real Madrida, ali ovim igračima Atletika prije početka utakmice treba svima podijeliti po žuti karton.Pa ono udaranje se ne gleda ni kod nas u najzadmjem rangu takmičenja.Onaj lik što je dobio crveni karton napravio je bar pet startova za žuti karton.
samo da se zahvalim Telemachu sto ne prenosi ovu stvar sto se zove fudbal toliko je postao dosadan i predvidljiv, kao namjestaljka od kladionica ja sam izlijecen dok ste gledali milionere kako sutaju loptu i glume ja sam pogledao film i prave glumce, mnogo bolje
Atletiforever
Ovo je Atleticov trofej i za ovu sezonu sad im je sve potaman odbi Realu bod ili dva i sve je ok
Oni mjehur šutaju a svijet pred 3. Svjetskim ratom
Dok je Simeone na klupi ja ne gledam Atletico. Najljigavija ekipa svih vremena. Mogu pretpostaviti koliko su tukli protivnicke igrace. Teibine zvizdale na ocite prekrsaje. Simeone skakuta po liniji. Antifudbal do bola.
Atletico prije Simeonea nije osvojio titulu 17 godina, a sa njim, dvije titule u sedam godina, pored toga, osvojio je sve trofeje osim Lige Prvaka, a i tu je igrao dva finala... znaš koliko će se potresti i navijači i svi u Atleticu što ih ti nećeš gledat...
To stoji. Slazem se da su bili prosjek. Ali nacin na koji Simeone vodi ovu ekipu je bljutav. Daje rezultate, ali brate ono je sve samo nije fudbal.
Samo lagano jos 2-3 kola ce onaj cirkus od kluba biti na prvom mijestu I onda REAL preuzima I do kraja
Bravo Atletikoooo
Svasta bi napisao za ovog viniciusa ali sve krsi ove klixove restrikcije
A šta bi trebalo napisati, da dečko razvlači pamet protivnicima, pa samo divljačkim startovima, držanjem za dres i guranjem se može zaustaviti. I naravno što je već postao i običaj u Španiji vrijeđanjem navijača. Dečko je večeras igrao fudbal za razliku od antifudbal kluba koji su gledali samo kako polomiti igrača.
Aupaaaa Atletiiiii, zaslužen bod, bravo!
Kakvo ruglo od igre Atletica. Samo udaraju! Očigledno su pogriješili sport. FUUUUJ!!!
Heheheeheh nema ništa od 3 boda ma bravo Atleti.... Penaljdinhos 3 boda za Barcom :)
Hahha kako li je tebi svih ovih godina gledati najbolji klub svih vremena.Svake godine nova patnja za tebe
Militao je kritican u odbrani, amcheloti izmjenama kasnim uvijek unisti real
Ja cekao X, jos Braga da privede kraju i to je to.
Kaoticno