Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
8 golova i tri asistencije u 6 utakmica, a Kodro sina uvodi u igru
Ma dajte više, sad da ga zovne i da igra, da odigra loše dosta vas bi pisalo, kakav je ovo panj, kakav debil, isti vi koji ste govorili da treba zvati i Bilbiju i Demirovica i Hamulica itd itd a danas 99% nas pljuje ih nakon onih utakmica, dajte ba više, nikad ugoditi...
Svaka čast Tabakoviću,ali vi novinari pojma nemate. Hat-trick se svugdje u svijetu računa kad fudbaler da 3 gola u jednom poluvremenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trebaju Džeko i Pjana odobriti da tip igra. Ionako su do sada, uz Spahu, rastjerali sve što valja. Višću, Begovića, …. Ahmedhodžića.
Bravo za Kapalana 100% u pravu
Ma dje ce ba u BIH reprezentaciju ??? Sta ce imat od nje ! Samo sekiraciju i kajanje sto nije izabro normalnu reprezentaciju s kojom moze izboriti evropsko ili svjetsko prvenstvo ! Ovako ako ode u BIH vazda baraz i vazda neodlazak na prvenstvo.
ljut na sebe dok ne postigne gol ..huja..pravi centarfor..bravo Harise moj si tip centarfora
Svicarska je u krizi sa napadom pate se u zadnje vrijeme i Tabakovic bi bio sigurno jedno od rjesenja.
Šta će nam ovaj? Ovakvih u "Premijer liZi" ima bar 300 :D
Gledao sam utakmicu,stvarno je mašina,ima ga svugdje,napad,obrana,samo se on spominjao,a ove budale neka samo čekaju da ga pozovu,zvat će ga Švicarska..
Dobar je ovaj ali želim vidjeti kako će se snaći u 1. Bundesligi pošto računam da će Hertha uspjeti ući u 1. Ligi
Evo švicarci će da ga pozovu u repku piše u današnjim novinama,dok se naši sjete tako to biva.
Zvat će Kodro svog sina
Ma jok, nek igra Demirović 20 utakmica i da jedan gol, a lik napadač... Ili nek igra Kodrina sinčina...
Da valja igro bi u bundesligi, a vi sto serete na Mehinog sina on je igro kod svakog selektora, momak je igro u Bilbau, Osasuni, dje ovaj panj vjerovatno nece nikad zaigrat.
Ma Oliviera je mašina njega treba naturalizivati 🔴⚪
A 6 utakmica je kao dovoljan statistički pokazatelj? Bit će prvi strijelac lige i napravit će jak transfer to ti je 100%
Kako ce KOdro utrpati svog sina ako bude zvao Tabakovica? Nama ne trebaju dobri igraci, nama trebaju podobni i za prodaju.
Sta ce Kodro utrpavati igro za Barcu zaradio milione, mali zaradjuje jes njemu do utroavanja bivole.
Dovesti na celo reprezentacije Barbareza, Topica, Piplicu, Akrapovica, Lulica da se igra srcem kako su oni igrali pa neka gube od San Marina
Imamo novog Dzeku.. ali ovi iz saveza utripovali da su Kodro i Bilbija bolje rjesenje..samo molim Boga da lik ne obuce neki drugi nacionalni dres..
Ma jok , ne pašu nama ovakvi. Sta ce nam. Bolji je nama Prevljak antitalenat i ostale ojebine. Vico, familije ti se sjetim, a posebno balijama sto se slusaju, p...e prodate.