Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hasane a nakon toga kod Gojka , Zdrave Vode , Maksumica ,Kovacevica na janjetinu .Da popravis malo zdravstveno stanje organa za probavu.
brz oporavak, a navrati nekad i u rodnu grudu
Bolan kakva Majorka idi u Jablanicu, zdrava jagnjetina, planinska voda i zrak a mores i kod Dzeke u kafic skoknut kad ti je cejf
Želim mu brz oporavak
Nikada ga niko nece stici od nasih igraca po osvojenim Titulama od prvenstava kupova do Lige prvaka
Može Hasan kad love ima. Dođi u BiH da vidiš kakav je fuuuj naš zdravstveni sistem. Ja prošle godine kao civilna žrtva rata od 70% kumio i molio za operaciju vratne kičme koja je bila 20 operacija po redu i teškom mukom su mi odradili operaciju . Te umjesto na Mallorca-u odem NA JEDVITE JADE u Olovo gdje mi je NAKARADNI sistem BiH ( KOJU VOLIM SRCEM SVIM) po prvi put u 31 godini dao 2 hefte rehabilitacije a da kojim slučajem IMAM ŠTELU kao moj komšija, išao bih svake godine.
Ne treba da voliš nepravednu BIH
brz oporavak brazzo