Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima najjačeg desnog beka trenutno hakimija, to je imao u barci sa dani alves, ima neymara sa kojim je igrao i strašnog špica mbapea, možda samo treba vremena, mada me svrbi ona izjava trenera da on ne može igrati kao ronaldo u svakom timu i davati golove.
Trener ce morati zrtvovati jednu zvijezdu ove ekipe, a to je Nejmar. Mesi i Mbape bi savrseno radili.
Sakom igrachu ,gotovo sakom treba vremena nekom manje nekom vishe da se prilagodi na prvo novog trenera,drugo saigrache treche i na ligu gdje igra..... Pa tako i za ili pogotovu Mesi. O NIJE IGRAO NI ZA KOGA DRUGOG OSIM ZA BARCELONU JOS KAO DIJETE...
Ljudino mora se trčati za loptom u PSG sve zvijezde neće niko za drugog da guli... Tačno sam znao sta ce se desiti i biće još i gore...
Nisi pogledao niti jednu utakmicu PSGa
Ne vidim u cemu je problem. S Messijem mogu igrati brzi igraci koji brzo misle. Mbappe i Neymar su obojica takvi igraci. Na zadnjih par utakmica se recimo vidjelo da Mbappe i Messi mogu jako dobro igrati zajedno.