Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta što je desno krilo, mogli bi imati sasvim drugu formaciju sa njim na ljevim krilom i desno Bajraktarević. S obzirom i na Demirovića koju brzinu ima, mogli bi imati jake dobre i brze kontre.
Bajraktarevic se super dobro snalazi i na lijevom krilu, proslu utakmicu protiv Charlotte je odigrao tamo i bio odlican.
Igrač za repke i to prvog sastava, kad moze igrat Tahirovic koji nema minute odigrane u tri mjeseca moze Dino biti u prvom.
Dobar igrač, nije dobio nikad pravu priliku da pokaže sta zna, ni blizu kao drugi. Usput profil igrača koji nam je potreban, brz, dobar freekicker, okomit, krilo .
Ne može, podmlađuje se, prestar je. Ili možda nije, možda nam samo tako pričaju. Argument da se neki drugi ne pozivaju.
Dobar igrac.