Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima vec Hrvatska ..Vuskovic ceka pinoljetstvo i zabija u Belgiji, mali Bruno Durdov iz Hajduka 16 god , daje golove pod Gattusom ..Jakirevic nije los , Ogroman broj mlaxih igraca Pletikosa prati ..
U clanku nigdje ne pise odakle je ovaj decko zaista..
Kako sad Hrvati ? Valjda Hrvatskanci !
Da nije BiH kroati ne bi imali reprezentaciju uopšte, ha ha
Pročitaš li ti ikad tekst prije nego otvoriš usta?
Djecaci od 16 godina vodil Spaniju do osvajanja europskog prvenstva. Ako je talent,odmah ga u seniore sta zvati nekog solidnog ako je ovaj momak odlican?
Dosta smo dali Hrvackoj i Srbi talenata sad vrijem da oni budu Reprezativci. Bosne i Hercegovine!?
Ništa vi niste dali ! Oni sami ne žele da igraju za protektorat ! Čuj dali !
I upiši prvi razred !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve bi ja te talente zvao na na neku seniorsku utakmicu lige nacija, i onda ne mogu mijenjati sporsko drzavljanstvo. Ako odbiju, ne zvati ih ni u kadete
ne znam ko je obaj mali ali čiko pored njega je bio klasa od igrača-Velimir Zajec
Zeko, i sjajan direktor Dinama, i ponosni otac šestero djece..