Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momčina prava
Bošnjak naš katolički ☝
au 7, 3 pa se nekako iedva a kamoli 7
Svaka čast!
Dingospo, autoritet, faca,
I u firmi za ciscenje je bio dingospo. Sa tim se radjas
Zna i nemacki da prica. Ne bas toliko dobro ali razume se.
Bravo i respekt.
Golemo, respect! Kod nas ne bi mogao ni da pridje NS od silnih strucnjaka
Na covjeku se vidi da je veoma stalozen i veliki gospodin!!!
Jedini band u istoriji sa prostora ex Yugoslavije koji se pojavio na Američklu listu 100 i to bas sa ovom pjesmom. Pjevač je inače Amerikanac koji surađivao Atomcima.
Jedini band u istoriji sa prostora ex Yugoslavije koji se pojavio na Američklu listu 100 i to bas sa ovom pjesmom. Pjevač je inače Amerikanac koji surađivao Atomcima.
ma dingospo coek ma koje vjere i nacije bio🎩
Ovo je kao da napise da je Irac rođen u LA- losangelovaca ne Irac. Suncokreti u Sarajevu sa pod paskom stranog nadglednika na putu za Mini Schengen izmisljaju,prevrcu lažu i kao sumanuti dolaze na rad u sezoni u Hrvatsku😂😂😂😂😂
A on nije dijasporac? Sad vam ne smeta sto je cistio klozete I radio da bi bio ovo sto jeste? Sad je "nas"? Da se pojavio incognito sa CH tablama ,ispljuvali bi ste ga kao sto imate obicaj. Koji ste vi licemjeri...
Vladimir Petković- He is an ethnic Croat from Bosnia and Herzegovina. He holds Swiss,Croat and Bosnian-Herzegovinian passports.
Vladimir Petković-From Bosnia and Herzegovina Croatia Switzerland. Tako pišu europski mediji o njemu
BiH je uz tebe ❤️🇧🇦🇨🇭
Jeli to isti onaj Petkovic koji se sa Arkanom slikao po polozajima oko Sarajave????