Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cisto sumnjam da je Baka, 1980.g. rekao da je bio u kazalistu, jer da je tada rekao kazaliste, neki bi pali u nesvjest. Mogo` je jedino ici u pozoriste:-)
Trojkasi i dan danas govore kazaliste a odrasli sa pozoristem
gdje je taj bio tzv zrinjski? a da, nije postojao
Nastao je kad su saznali za Hrvatsku i postali rvati.Lose kopije ideala tisuca po hiljadu.Ruski tisoc staro Hrvatski ijada.L.P.
JEDNOM RODJENI UVJEK RODJENI, a ostalo je suplja.
Gdje je HŠK Zrinjski bio tada...
Baka nije dao gol iz slobodnog udarca nego iz kornera.....Fadile mi moje sjecam se ko da je bilo danas....hahahha ocmi
Razlika izmedju nas i njih je sto ce oni kritikovati , analizirat i uciti na greskama , a mi da smo primili 9 komada bilo bi bravo momci , vi ste ponos drzave , vazno je ucestvovat i to je uspjeh , bolje se ne moze ipak je to Bayern ittd
pa sarajevo da je 2 2 odigralo sa bayernom bilo bi a losa igra sto nismo i treci zabili branili se
Dobro su prošli pa se nije igralo 14. februara.
I thinks the rezultat is real. Zasto se zovu modri? Pomodre od tineba
Eto moram li vas ja podsjecat na tu tekmu.
To je bio klub za respect a ne ovaj danasnji pokusaj u Vrapcicima.
Nemojte molim vas o Veležu u kontestvu Dinamovog poraza..pa Velež je bolan ove godine iz Europe ispao od kluba iz ANDORE.
Jao bgt,igrači Dinama večer prije popili alkohola u hektolitrima i vi tu nebitnu šprdanciju spominjete??Kako bi sad prošao probosanski Vehlež sa Dinamom!!??Ok,neću spominjati onu blamažu protiv Intera!!Inter je ipak Inter!!Escaladeeeeee hahahahahahahahahahahahahahaha
au druze al tebe kompleksi neki drmaju
Na osnovu cega zakljucak da je probosanski???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zlatna vremena...
Veležov turnir povodom oslobođenja Mostara od okupatora i domaćih izdajnika bio je jugoslavenska liga prvaka na kojem su redovno učestvovali klubovi tzv. velike četvorke u svojim najjačim sastavima. Svojevrstan test pred proljetni dio prvenstva.
deveti drugog devet dva